Agenda

Residency Talk 8

Tijdens Residency Talks vertellen kunstenaars in een intieme setting over ervaringen die ze tijdens hun residencies hebben opgedaan en welke invloed het heeft gehad op hun werk. Nickie Sigurdsson, Davy van Gerven en Wessel Verrijt spreken tijdens Residency Talks 8.

Read more

Heidi Vogels

Heidi Vogels is kunstenaar en filmmaker. Ze studeerde Beeldende Kunst aan de Gerrit Rietveld Academie, en woont en werkt in Amsterdam. In haar werk concentreert ze zich op heterotopische ruimtes in relatie tot de tuin, waarbij ze o.a. programma’s ontwikkelt in uitwisseling en samenwerking met deelnemers en gasten. Dit resulteerde in filmprojecten

Read more

Residency

–⁠

Ana Guedes (PT)

Karl Marx 1
Exodus maps of the Karl Marx’s diaries. Chapter 1: Shipwreck Beach, Ana Guedes
Karl Marx 3
Exodus maps of the Karl Marx’s diaries. Chapter 1: Shipwreck Beach, Ana Guedes
Karl Marx 4
Exodus maps of the Karl Marx’s diaries. Chapter 1: Shipwreck Beach, Ana Guedes
Karl Marx 5
Exodus maps of the Karl Marx’s diaries. Chapter 1: Shipwreck Beach, Ana Guedes
Karl Marx 6
Exodus maps of the Karl Marx’s diaries. Chapter 1: Shipwreck Beach, Ana Guedes
Karl Marx
Exodus maps of the Karl Marx’s diaries. Chapter 1: Shipwreck Beach, Ana Guedes
Karl Marx 8
Exodus maps of the Karl Marx’s diaries. Chapter 1: Shipwreck Beach, Ana Guedes
Karl Marx 9
Exodus maps of the Karl Marx’s diaries. Chapter 1: Shipwreck Beach, Ana Guedes

Ana Guedes (Portugal) is a multidisciplinary artist. Her mediums of choice are sound, video, installation and performance. Her work focuses on the "dialectics of attunement" within the frame of which she investigates threads of history and memory with the intent of recreating instances that evoke “presence”. During the residency period at De Fabriek a juxtaposition of narrative threads are played out through sound and objects in an installation that brings together different layers of a vocabulary experimenting with a sort of personal cosmogonies.

Residency program

Residency Talk 1

Steven Jouwersma (NL)
Heidi Vogels (NL)
Ana Guedes (PT)
Generator - Residency Talk

Tijdens de Residencytalks vertellen de kunstenaars over hun de ervaringen die ze tijdens hun Residencies in het buitenland hebben opgedaan en welke invloed het heeft gehad op hun werk. Daarnaast vertellen onze eigen Residenten over hun ervaringen bij De Fabriek.

See generator